• Novinky

          • Platby za stravu v školskej jedálni
            • Platby za stravu v školskej jedálni

            • Vážení rodičia,

              od 21.10.2022 môžete poplatky za stravu v ŠJ vidieť v aplikácii Edupage. Nájdete ich v sekcii Platby - Školská jedáleň. Zvoľte spôsob platby – údaje nemusíte prepisovať do internetbankingu, využite platbu cez aplikáciu Viamo /VÚB a Tatrabanka/, službu payme alebo cez QR kód. Platbu realizovanú cez Viamo hneď uvidíte pripísanú na Edupage a vaše poplatky uvidíte ako uhradené, platby realizované cez payme alebo cez QR kód uvidíte pripísané na Edupage až potom, keď škola zapíše prijaté platby. Variabilný symbol a aktuálne poplatky uvidíte pri prihlásení sa v mobilnej aplikácii Edupage. Prípadné preplatky budú vrátené na konci školského roka na účet, z ktorého platba bola prijatá. Platbu treba uhradiť vždy najneskôr do 30. dňa v mesiaci vopred podľa uvedenej sumy v Edupage. Suma sa nesmie meniť. Rodičia, ktorí nemajú možnosť uhrádzať stravu bankovým prevodom, môžu aj naďalej uhradiť stravu v hotovosti u vedúcej ŠJ.  Stravné lístky si môžu žiaci vyzdvihnúť po realizácii platby u vedúcej ŠJ. Zároveň Vás chceme poprosiť využívať Edupage aj na odhlasovanie obedov dieťaťa a to vždy do 14.00 hod. deň vopred alebo telefonicky u vedúcej ŠJ.

              Platbu za november uhraďte prosím do 30.10.2022 na účet ŠJ: SK30 5600 0000 0036 3202 7002.  Zároveň Vás prosíme pri realizácii tejto aj nasledujúcich platieb bankovým prevodom uvádzať aj variabilný symbol, ktorý sa Vám zobrazí v aplikácii v časti Platby a slúži na správne priradenie Vašej platby.  Do správy pre príjemcu uveďte priezvisko a meno žiaka. Odporúčame posielať platby pre každé dieťa zvlášť, pretože pri platbe za viacero detí sa nepriradí správne variabilný symbol.

              Pre hladké zavedenie tohto aj pre nás nového systému Vás prosíme o zhovievavosť.

              V prípade nejasnosti Vám poskytneme informácie na sekretariáte školy 054/4722129.

               

          • Exkurzia z biológie
            • Exkurzia z biológie

            • 18.októbra sa žiaci 9.ročníka zúčastnili exkurzie do Prírodovedného múzea v Košiciach. Žiaci si pozreli expozíciu prírody Karpát. Odhalili nádheru ukrytú v nehybnom kameni, horninách, mineráloch, gaune a flóre. Fotogaléria TU.

          • Memoriál Jozefa Harňáka
            • Memoriál Jozefa Harňáka

            • 14.októbra 2022 sa v Malcove uskutočnil Memoriál Jozefa Harňáka v cezpoľnom behu. Naši žiaci boli úspešní, veď posúďte sami: Tadeáš Oláh  - 3.miesto, Stela Mária Grohoľová - 2.miesto. Najstarší žiaci v zložení Tadeáš Oláh, Peter Polomský, Dárius Vašičkanin, Richard Šimco (ako družstvo) obsadili 1.miesto. Mladší žiaci v zložení Nils Masoner, Oliver Ždiňák, Jakub Glitta, Jakub Lenárt obsadili 2.miesto. Mladšie žiačky v zložení Sofia Maxinová, Stela Mária Grohoľová, Simona Poljaková a Tatiana Molčanová obsadili 2.miesto.  BLAHOŽELÁME!  Fotogaléria TU.

          • Biela pastelka
            • Biela pastelka

            • 23.septembra sa aj naša škola zapojila do verejnej zbierky, ktorú organizuje Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska. Ďakujeme všetkým, ktorí sa svojím príspevkom rozhodli podporiť nevidiacich a slabozrakých v ich úsilí o samostatný a plnohodnotný život. Fotogaléria TU.